Pregüntes freqüents

Com gestionem el finançament ?

Obtenim el nostre finançament

  • De les aportacions dels col·laboradors i simpatitzants que aposten per un món més solidari.
  • De les activitats que duem a terme: festes, loteria, tast de vins , venda d’artesania, etc.
  • Aportacions d’entitats locals, fundacions, empreses, etc.

El nostre objectiu és que el 100% del finançament obtingut vagi directament al destí pel que ha segut donat, és a dir, respectem totalment la voluntat del donant.

Quants cops visitem el Camerun durant l'any ?

Mínim un cop l'any . 

Com es distribueixen les ajudes ?

Les ajudes es distribueixen segons la capacitat de millora de la gent que les rep. Codes-CAM fa un seguit d’ajuts particulars a persones que han demostrat el seu interès per superar-se i sortir de la precària situació en la que es troben. Al Camerun, com en la majoria dels països de l’Àfrica, la situació de moltes famílies es de pura subsistència. Sovint, amb pocs recursos, es pot generar un petit negoci per assegurar les necessitats bàsiques d’aquestes famílies.

Des de l’any 2005 la Codes-Cam he engegat un programa que consisteix en donar una ajuda per iniciar una activitat econòmica, al cap d’un any es visita el projecte per veure els resultats. En alguns casos es pot completar uns anys mes la col.laboració econòmica a fi de solidificar l’activitat. S durant l'any veien que aquestes ajudes han millorat la situació anterior, llavors, continuem la col.laboració.

Vols col·laborar amb les nostres activitats ?

Hi ha moltes maneres de col·laborar. Vine a les nostres reunions i ben segur que en trobaràs una!

  • Pots fer-ho econòmicament, el finançament dels nostres projectes depèn molt de la teva aportació.
    No tenim quota obligatòria, cada persona pot triar la quantitat i periodicitat depenent de les seves possibilitats. També pot destinar la seva aportació al projecte que més li interessi, amb la seguretat que la seva voluntat serà respectada.
  • Pots dedicar part del teu temps lliure a col·laborar en les activitats de la Codes-Cam (secretaria, organització de les festes, venda de loteria de Nadal, venda d’artesania camerunesa, etc.)

Necessitem molt de tu, entre tots podrem aconseguir un món més just.

A CODESCAM , feu apadrinaments ?

Molta gent, ens pregunta si poden apadrinar un nen. Nosaltres creiem que es injust que un nen rebi una aportació particular mentre el seu germà s’ho mira...però, també creiem que, no podem ignorar la bona voluntat de les persones de casa nostra que estan motivades per aquest tipus de col·laboració. Així doncs, l’ajut que aquestes persones estan motivades a donar, la donem a famílies molt necessitades per que la reparteixin entre tots els seus fills. Així, tots els membres de la família s’en beneficien a parts iguals.

Vols venir al Camerun amb nosaltres ?

Si esteu interessats en visitar Camerun, viure una experiència que ben segur que et marcarà, i comprovar insitu com desenvolupem les nostres activitats. Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls. Tothom que vingui amb esperit col.laboratiu, es benvingut.