Un Nadal diferent

2014-01-09 21:13

Ja ha acabat aquest Nadal, festes, dinars, sopars, regals, família, amics, torró i galets.

No se perquè però aquest Nadal ha estat diferent. Menys especial? Menys bo? No, no ho crec, sols diferent, i ho ha estat perquè aquest any ha estat molt diferent.

El 2013 ha estat l’any que he conegut a la CODESCAM, i he fet grans amics, he col·laborat amb ells en un projecte increïble, i ells han confiat en els meus companys i jo per dur-lo a terme a Ndjoré II.

Una aventura inoblidable, un tàndem entre tantes coses... La Codes i la Universitat, entre els meus companys, entre estudiants i un grandíssim poble, entre cultures.

He dit que no se perquè aquest Nadal ha estat diferent, però crec que ara ja ho entenc.

Nadal és retrobar-se amb la família:

He trobat a la Codes i als meus companys. He format part d’una cultura increïble que m’ha acollit. Quan tornava d’aquest viatge em vaig retrobar amb la meva família després de dos mesos separats.

Nadal és donar i rebre regals:

Quin regal més gran pot haver que viure una aventura? Que compartir una vida amb gent totalment diferent a un mateix?

Nadal és menjar:

Crec que molts dinars dels que organitza la Codes es podrien comparar amb escreix amb els d’aquestes fetes, plens de menjar i de gent.

Nadal és alegria:

L’emoció de saber que el projecte en el que havíem treballat un any es duia a terme, l’alegria de veure que seriem nosaltres els que viatjaríem a Camerun. Compartir i viure amb la gent d’Ndjoré II. Retrobar-se amb un germà després de dos mesos fora de casa. L’orgull d’haver treballat lo millor que hem pogut.

Nadal és alegria, alegria es veure a casa meva que porto y portaré sempre Ndjoré II al cor.

Per això, no es que Nadal no hagi estat especial, sinó que considero que el meu Nadal 2013 va ser tot l’any, i no sols una setmana el Desembre.

Per això estic molt il·lusionada, esperant que arribi el 2014 ple d’aventures.

Molt bones festes a tots!

I que el 2014 sigui millor encara!

Fins aviat!

 

Retorna