Reunió annual

2011-02-03 21:05

DES DE VILAFRANCA

 
Hola amics i amigues!
 
Ja hem encetat un nou any sempre amb la il·lusió de continuar amb la nostra tasca  solidaria malgrat la crisis, que ens afecta  com a altres moltes persones.
Des de la Codes-cam sempre hem dit que continuarem amb els projectes del Camerun fins a on arribin els nostres recursos i que quant s’esgotin haurem de plegar.... ENCARA PODEM CONTINUAR, GRACIES A TOTS VOSALTRES !!! però si que voldríem fer una crida a tothom  per que ens ajudeu a remuntar les pèrdues dels que s’han  vist obligats a interrompre els seu suport . COMPTEM AMB VOSALTRES.
 
El proper 14 de març en Miquel i la Magda (acompanyats per la Mercè Catasus) aniran, com cada any, al Camerun per fer una visita a tots els projectes. Aquest any els nostres amics camerunesos també volen celebrar els 10 anys de col·laboració i s’estan preparant per fer una festa en la que volen agrair a tots els membres de la Codes-Cam els suport que han rebut durant aquest temps. Ben segur que en el proper FULL GROC rebreu noticies del desenvolupament d’aquesta festa.
 
La propera trobada i la primera d’aquest any 2011 serà
LA CALÇOTADA
Dia  5 de març a Cal Pobre de Vilafranca del Penedès

 

Programa:
12h.         PRESENTACIÓ DE LA MEMÒRIA 2010
14h.         GRAN CALÇOTADA  amb la degustació del tradicionals calçots amb la seva
                salsa, amanida, mongetes del ganxet , carn a la brasa...  tot regat, com sempre,
                amb un bon vi del Penedès.
 
Tenim tota la tarda per comprar ARTESANIA, robes de XXL a un preu increïble, explicar-nos moltes coses i fer plans pel nou any que acaba d’encetar. (si algú vol anar al Camrun el proper any seria bo començar-ne a parlar...)
 
 
NOTES:
  • Com de costum el DINAR s’ha de pagar amb antelació, ingressant l’import de 25€  els adults i 6 € els nens, al compte de la Codes-Cam  (Caixa de Catalunya) 2013-0408-21-0200761063 ò (La Caixa) 2100- 0965-50-0200112888. Indicant clarament EL NOM de qui fa d’ingrés i el motiu CALÇOTADA
  • Les persones que no paguin pel banc l’import del dinar serà de 30€ els adults i 10 € els nens
  • NO OBLIDEU  trucar al telèfon a baix  indicat o escriure un e-mail per confirmar la vostra assistència AVANÇ DEL 28 DE FEBRER  ( és important saber amb antelació la persones assistents)
        MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ
                                          US ESPEREM A TOTS
 
            Telef. 93 890 15 91                       e.mail : codescam@terra.es

 

Retorna