RESUM FESTA AFRICANA 2015

2015-06-12 11:07

I ja ha passat la Festa Africana!  I que bé ens ho vam passar! Aquí trobareu un resum de com va anar i algunes imatges del dia.

                          


 

 

La Magda com sempre ens va donar la benvinguda a tots, la Mont ens va explicar la darrera visita al Camerun i la Sandra de la UPC (amb l’equip d’arquitectes que hi aniran aquest estiu) ens va explicar la llarga relació i col·laboració amb Codescam i el projecte que duem a terme per ampliar l’Escola d’Ndjore II.El 6 de juny a Cal Pobre vam celebrar la Festa Africana, el bon temps ens va acompanyar i vam batre récord d’assistència!

A l’hora de dinar vam poder degustar l’ndole, tabulé, pollastre amb cacahuets, plantain fregit, vedella, bunyols i de postres cireres per tothom i més bunyols. Tot ben regat amb uns bons vins, licors i conyac de Torres.

A la tarda vam gaudir d’un esplèndid concert “Standards del Jazz” a càrrec d’en Santi Escura, Gemma Gregori i Santi Canet mentre feiem petar la xerrada i les criatures es remullaven a la piscina.

La botiga va estar oberta tot el dia i ben regentada per dues entusiastes de les artesanies africanes: l’Ona i la Lia.

Un dia esplèndid!

Agrair-vos a tots els que vau venir la vostra participació. 

Us en deixem algunes fotos pel record.

 

 

Retorna

Fotogalería: RESUM FESTA AFRICANA 2015

/album/fotogaleria-resum-festa-africana-2015/reun1-jpg/ /album/fotogaleria-resum-festa-africana-2015/reun2-jpg/ /album/fotogaleria-resum-festa-africana-2015/reun3-jpg/ /album/fotogaleria-resum-festa-africana-2015/reun4-jpg/ /album/fotogaleria-resum-festa-africana-2015/reun5-jpg/ /album/fotogaleria-resum-festa-africana-2015/reun6-jpg/ /album/fotogaleria-resum-festa-africana-2015/reun7-jpg/ /album/fotogaleria-resum-festa-africana-2015/din1-jpg/ /album/fotogaleria-resum-festa-africana-2015/din2-jpg/ /album/fotogaleria-resum-festa-africana-2015/din3-jpg/