RESUM CANTS CORALS PEL CAMERUN

2015-12-01 00:53

Moltes gràcies al Cor Gaudeamus, al Cor Xera i a la Coral Tradicional de la Societat Coral El Vallès!!!! Gràcies a vosaltres, els qui ens vam reunir el vespre de dissabte a Sant Pere de les Puel·les vam poder gaudir d'un concert de música coral. 

I moltes gràcies a tots els qui vau venir! Al Camerun ja se n'han fet ressò i també ens volen dir MERCI, MERCI, MERCI!!!

 

Retorna

Fotogalería: RESUM CANTS CORALS PEL CAMERUN

/album/fotogaleria-resum-cants-corals-pel-camerun/present8-jpg1/ /album/fotogaleria-resum-cants-corals-pel-camerun/present1-jpg/ /album/fotogaleria-resum-cants-corals-pel-camerun/gaudeamus2-jpg/ /album/fotogaleria-resum-cants-corals-pel-camerun/gaudeamus1-jpg1/ /album/fotogaleria-resum-cants-corals-pel-camerun/general13-jpg1/ /album/fotogaleria-resum-cants-corals-pel-camerun/xera-jpg/ /album/fotogaleria-resum-cants-corals-pel-camerun/xera9-jpg/ /album/fotogaleria-resum-cants-corals-pel-camerun/general-jpg1/ /album/fotogaleria-resum-cants-corals-pel-camerun/tradicional4-jpg/ /album/fotogaleria-resum-cants-corals-pel-camerun/tradicional11-jpg/