MARCATS PEL CAMEROUN

2013-05-22 23:47

Que té Africa i en el nostre cas, el Cameroun, perquè després de 40 anys hi hagim tornat? No us ho sabria dir, però alguna cosa ens va quedar clavada a dintre les entranyes que durant tota la vida ens ha anat punxant perquè hi tornéssim. Però no amb l'esperit aventurer i sense cap preparació ni coneixement de la realitat que aniriem a viure. Hem tingut l'oportunitat de tornar-hi ja jubilats i amb una feina ben concreta i colaborant amb projectes portats per comunitats religioses. Una forma de treballar amb projectes molt diferents i amb finalitats molt allunyades de la filosofia i metodologia de CODESCAM.

Avui  però no us explicaré la meva experiència passada ni les diferències entre una i altre simplement us vull dir que l'Angels i jo, Agustí, estem molt contents de poder col.laborar amb CODESCAM, perqué els projectes que hem tingut la sort de veure'ls sobre el terreny estan funcionant molt bé i donen resultats i els camerounesos els tiren endavant amb gran èxit. Són projectes senzills que van directament al poble. No pretenen grans coses, simplement volen ser realistes i sostenibles i de moment ho estan aconseguint.

Mica en mica intentarem explicar-vos les nostres vivéncies Camerouneses i històries viscudes per un parell de somniadors que quan son al Cameroun troben una gran felicitat.

Retorna