DES DE VILAFRANCA

2013-05-27 17:01

Hola amics i amigues!

Ja hem tornat del Camerun i estem disposats a explicar-vos com ha anat el nostre recorregut d’aquest any. Com sabeu teníem dubtes de si viatjaríem o no, però finalment ens varem decidir fer un viatge rapit tenint en compte que l’èxit del nostre treball es deu, segurament, al control anual dels projectes. Allà ens varem trobar amb l’Angels i l’Agusti que ja portaven 6 mesos al Camerun, i amb ells varem visitar els diferents llocs on es realitza alguna activitat amb el suport de la Codes-cam.

Com heu pogut veure en aquest Full Groc fem un resum de les activitats de Ndjore, però hem de dir que el nostre viatge no es va limitar aquí, també vam visitar l’Hospital de Yemessoa, l’Escola IMSHA, el Sr. Emini, el projecte ASDAM, de la Clodine, etc. etc...

Aquest any tornem amb un toc d’optimisme, no han caigut amb un sac foradat els esforços de tots plegats, la nostra col·laboració ha servit i serveix per motivar a molta gent del Camerun a continuar amb la lluita per millorar les seves condicions de vida.

I això ha estat possible GRACIES A LA VOSTRA COL·LABORACIÓ. Ja sabem que a casa nostra estem passant per moments difícils, però no podem deixar a l’estacada a tanta gent que confia amb nosaltres.

Com ja sabeu, les Festes de Cal Pobre, ens ajuden molt al finançament dels Projectes.

Os agrairíem la vostra col·laboració en la propera festa, convidant a tots els vostres amics a participar-hi i si algú es vol apuntar com a “soci” ens aniria mot bé per assegurar el nostre futur.

La propera trobada i SEGONA d’aquest any 2013  serà

 

LA FESTA DE LES CIRERES (FESTA AFRICANA)

Dia  15 DE JUNY  (dissabte) a Cal Pobre de Vilafranca del Penedès

Programa:

12h.      

  • INFORMACIÓ sobre el viatge al Camerun. “ Val la pena el nostre esforç?” També farem la presentació de la NOVA WEB DE CODES-CAM

14h.

  • DINAR AFRICA. Sense oblidar el ja tradicional “pollastre amb cacauets” os sorprendrem amb nous plats que segur seran del vostre gust. Ho regarem amb un bon vi del Penedès i no faltaran les ja tradicionals CIRERES d’aquesta trobada.
  • No hi faltarà un toc de MUSICA  
  • No oblideu visitar la nostra botigueta d’artesania africana, HI HA NOVETATS on ben segur que hi trobareu alguna cosa interessant .   .

 

NOTES:

  • Com de costum el DINAR s’ha de pagar amb antelació, ingressant l’import de 25€  els adults i 6 € els nens, al compte de la Codes-Cam  (Catalunya Caixa) 2013-0408-21-0200761063 ò (La Caixa) 2100- 0965-50-0200112888. Indicant clarament EL NOM de qui fa d’ingrés i el motiu CIRERES
  • Les persones que no paguin pel banc l’import del dinar serà de 30€ els adults i 10 € els nens
  • NO OBLIDEU  trucar al telèfon a baix  indicat o escriure un e-mail per confirmar la vostra assistència AVANÇ DEL 10 DE JUNY   (és important saber amb antelació les persones assistents)

        MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

                                          US ESPEREM A TOTS

 

            Telef. 93 890 15 91                       e.mail : codescam@gmail.com

Retorna