Cants corals pel CAMERUN

2014-02-25 22:51

El divendres 25 d’abril tres corals cantaran pel Camerun, i ho faran de manera solidària i generosa. Per això els donem les gràcies més sinceres. Per entrar en aquest concert s’editaran uns punts de llibre il·lustrats amb motius africans, i els ingressos que obtinguem en la seva venda aniran, com és la nostra forma habitual d’actuar, directament als projectes que tenim en marxa al Camerun. Són projectes molt propers a les persones, que els ajuden a disminuir les dificultats que tenen per viure dignament i desenvolupar-se com a persones.

Aquestes corals, que ens faran gaudir amb les seves veus, són:
* COR GAUDEAMUS dirigit per Esther Doñate, va ser fundat l’any 2003 inicial-ment va estar format per pares i mares de l’Escola de Música L’Escoleta, des de fa un temps són un cor de veus blanques. Canten música clásica i popular.
* AUDITEXAUDI és un Cor femení fundat a Barcelona el 2012. La seva directora és Paloma Báscones. El seu repertori inclou sobretot música antiga però també contemporània. D’aquesta época ha estrenat l’obra Kindheit, que el compositor Josep Soler, va dedicar al Cor.

*CANTA CONSERVATORI CORAL va iniciar la seva activitat ara fa 3 anys les persones que la fomen estan vinculades al Conservatori de Música de Barcelona . Està dirigit per Murat Khupov i canten tots els estils, principal-ment música clàsica i popular.

25 d’abril a les 20’30h. l’Església de Sant Pere de les Puelles

VENDA D’ENTRADES (punts de llibre) ES FARÀ EL DIA DEL CONCERT I, TAMBÉ, EL DIA 8 DE MARÇ A LA FESTA DE LA CALÇOTADA, TAMBÉ A: codescam@gmail.com o el telèfon 687284937

 

Retorna